Huddle rooms zijn hot!

Uit de meest recente onderzoeken van FutureSource Consulting blijkt dat 51% van de Europese interactieve vergaderruimtes een capaciteit heeft van 1 tot 5 personen, deze ruimtes worden ook wel Huddle rooms genoemd.
Een Huddle room heeft een capaciteit tot vaak maximaal zes personen, beschikt over een videoconferentie systeem en is bedoeld voor de snelle en effectieve meetings.
Het aantal Huddle rooms binnen organisaties is het afgelopen jaar met maar liefst 8% gegroeid en dat is niet raar want de voordelen zijn enorm.
Minder reistijd, minder kosten, verhoging van uw productiviteit, lagere milieubelasting en een verbetering van uw relaties.

Doordat er veel Huddle rooms zijn en nog steeds bijkomen spelen vele fabrikanten hier op in met een breed scala aan Huddle room producten, al deze producten maken het erg lastig om uit te kiezen.

Welk videoconferentie systeem is het meest geschikt voor mijn Huddle room?

Wij hebben een groot aantal van deze Huddle room producten getest en beoordeeld op:
-eenvoud / bediengemak
-mogelijkheden / functies
-kwaliteit / duurzaamheid
-prijs

Na een periode van testen en zoeken zijn wij uitgekomen bij een videoconferentie systeem van de Amerikaanse fabrikant Biamp Systems.
Het systeem genaamd DEVIO is specifiek ontworpen voor een videoconferentie ruimte tot maximaal acht personen.
Grote eenvoud, perfecte verstaanbaarheid, uniek microfoonontwerp, twee Hdmi outputs en een ingebouwde versterker maken het een perfect systeem voor Huddle rooms.
Na integratie van het systeem blijft er voor u niets anders over dan uw laptop inpluggen, starten van de videoconferencing software en u bent klaar om te beginnen.

Een compleet Biamp DEVIO systeem is al verkrijgbaar vanaf 2299,- euro ex btw.

Een grotere vergaderruimte, meer informatie of een productdemonstratie in uw eigen Huddle room, neem dan contact op met één van onze adviseurs via 0548 519 713.