De Twentse Bierbrouwerij & Proeflokaal.

Ooit een begrip in Hengelo, de Zegger.
Ontstaan in de jaren 70 van de vorige eeuw als ”ontspanningscentrum” voor het personeel van Hollandse Signaalapparaten, het latere Thales.

Na bijna een jaar van intensief verbouwen heeft Frank Hendriks met zijn team van de Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal haar intrek genomen in het prachtig gerenoveerde pand op het high tech systems park te Hengelo.

De Twenste bierbrouwerij Proeflokaal heeft in haar nieuwe pand diverse moderne conferentieruimtes beschikbaar voor alle vormen van vergaderen. AV-oost werd gevraagd om mee te denken in de audiovisuele invulling. Omdat de conferentieruimtes te midden van diverse moderne bedrijven op het high tech systems pak ligt was de wens nadrukkelijk, het moest state of the art zijn, net als de omgeving.

AV-oost verzorgde in de grote zaal ”het Pakhuis” een projectiescherm van ruim 3 meter breed voor optimale zichtbaarheid en heeft het de zaal uiteraard voorzien van de mogelijkheden van draadloos presenteren.

In het restaurantdeel ”het lagerhuis” hebben wij diverse schermen opgehangen waar middels een narrowcasting systeem agenda items en live beelden uit de open keuken worden weergeven.

Op de tweede verdieping hebben wij diverse vergaderzalen ingericht met mobiele 86” touchscreens, ook deze touchscreens hebben wij uitgerust met een Kramer via connect pro systeem om draadloos te kunnen presenteren.

#Twentsebierbrouwerij #Hengelo #audiovisueel #hightechsystemspark #proeflokaal #AV-oost