FC Twente

Bij de Enschedese voetbalclub FC Twente hebben wij de volledige audio, video en roomcontrol installatie in de Hatrans plaza mogen vernieuwen.

De wensen vanuit de gebruikers bij FC Twente waren duidelijk…..eenvoud en bediengemak voor alle beheerders.
Met deze wensen zijn wij naar de tekentafel gegaan en hebben een eenvoudige interface ontworpen welke bedient kan worden middels een ipad door de beheerders of de bedienschermen in de ruimtes.

custom interface voor beheerders

Wij hebben alle ruimtes voorzien van 10” touchscreens om alle aanwezige audiovisuele apparatuur eenvoudig te bedienen. Bronselectie, volume, microfoons toewijzen aan een ruimte of zelfs het koppelen van meerdere ruimtes incl beeld en geluid was nog zo eenvoudig als nu.
De touchscreens in metalen behuizing worden door de beheerder eenvoudig gelocked tijdens een event of een wedstrijd en neemt de volledige bediening over op zijn Ipad.

10” touchpanel in metalen behuizing

Naast het realiseren van de volledige roomcontrol systeem in de Plaza hebben wij alle oude projectoren vervangen voor nieuwe Panasonic laser projectoren, zo kan men weer jaren vooruit.

beeldweergave van nieuwe laserprojector

Buiten in het dak van de Grolsch Veste hebben wij een aantal nieuwe ElectroVoice EVH hornloaded weerbestendige luidsprekers geplaatst, de systemen binnen en buiten zijn daarmee helemaal up to date!