ROC van Twente

Na het winnen van een onderhandse aanbesteding onder diverse aanbieders heeft AV-oost de opdracht gegund gekregen voor het vervangen volledige narrowcasting systeem van het ROC van Twente.

Voorbeeld template

Het ROC verzorgt middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente.
Studenten kunnen kiezen uit zo’n 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4. Die kan men volgen op een van de hoofdlocaties in Almelo, Hengelo of Enschede maar ook op locaties in de omliggende dorpen.
In totaal maken ruim 22.000 studenten gebruik van het onderwijs in de regio Twente en zijn er ruim 2000 mensen werkzaam bij het ROC.

Om medewerkers en studenten optimaal te informeren over allerlei zaken heeft het ROC van Twente een uitgebreid narrowcasting systeem dat zich vertaalt in 65+ systemen verdeeld over 10 locaties in de regio.

Voor deze opdracht hebben wij een CMS ingericht waarin alle gebruikers een eigen rol met rechten hebben gekregen, zo kan de medewerker van de afdeling bouwkunde enkel content plaatsen op het scherm geplaatst naast dit lokaal.

Voor het ROC zijn er diverse koppelingen geschreven met o.a. SURFconext, dit maakt inloggen met de eigen roc gegevens mogelijk voor alle gebruikers.