TSE Fuelling Supplies Enter

In opdracht van TSE Fuelling Supplies B.V. en Lanova Laadpalen B.V. hebben wij het nieuwe onderkomen mogen voorzien van alle audiovisuele middelen.

3D model buitenzijde pand incl ledscherm

Aan de buitenzijde van het pand hebben wij in de gevel een groot LEDscherm geïntegreerd van 5×4 meter, dit scherm is vanaf de N-weg welke langs het industrieterrein loopt erg goed zichtbaar en daarmee een effectieve vorm van reclame.

Ledscherm in de gevel

Aan de binnenzijde van het pand hebben wij voorzien in diverse moderne vergaderoplossingen, een aantal afsluitbare vergaderruimtes en staande overlegtafels hebben wij voorzien van schermen.
Alle vergaderruimtes/ tafels hebben wij voorzien van een Barco Clickshare draadloos presentatie systeem voor optimaal gebruikersgemak tijdens een vergadering.

Ook kreeg het ontwerpteam van AV-oost de opdracht mee om het pand te voorzien van een echte eyecatcher in de centrale welkomstruimte.
Onze av-designers hebben hiervoor een unieke mozaïek videowall ontworpen bestaande uit acht 49” Philips videowall schermen.

De wand tijdens de bouw

Tijdens de bouw van het interieur is samen met interieurbouwer Harmeling interieurs uit Rijssen nauw samengewerkt om de videowall verdiept in een voorzetwand te verwerken.

Na een goede samenwerking tussen Harmeling en AV-oost mag het resultaat er wat ons betreft zeker zijn!