U Parkhotel

In Enschede staat het iconische gebouw de Hogekamp, een voormalig faculteitsgebouw van de Universiteit Twente.
Het immense gebouw van 26000 m2 is getransformeerd van faculteitsgebouw voor elektrotechniek naar een studenten huisvesting en een conferentiehotel ”U parkhotel”

U Parkhotel

In opdracht van U Parkhotel heeft AV-oost alle audiovisuele installaties mogen bedenken en realiseren in het conferentiehotel.

Er zijn in totaal 14 zalen ingericht met de nieuwste audiovisuele middelen.
De grote C zalen zijn allen voorzien van een projector, projectiescherm, draadloos presenteren, roomcontrol scherm en draadloze microfoons.
Deze ruimtes worden ingezet voor groepen tot 250 personen.

één van de grotere C zalen

Om een flexibele inzet van AV middelen te kunnen bieden aan haar gasten heeft U Parkhotel tevens twee verrijdbare touchscreens aangeschaft.
De trolley`s zijn tevens uitgerust met de mogelijkheid om draadloos te presenteren zodat kabels overbodig zijn geworden.

Mobiele touchscreen ingezet tijdens presentatie aan tafel

Naast de inrichting van de 14 zalen zijn door ons ook alle zalen voorzien van een ruimte reserveringssysteem.
Dit ruimte reserveringssysteem geeft aan welke vergaderingen er in deze ruimte geboekt staan, op welk tijdstip en door wie.
De groene en rode led indicatoren aan de zijkant van de displays maken het eenvoudig om te zien of een ruimte bezet is of niet.

In de centrale hal hebben wij een overzichtsscherm geplaatst waarop de reserveringen van alle zalen te zien is.

Overzichtsscherm

Voor algemene communicatie met de klanten van het hotel hebben wij het U Parkhotel voorzien van diverse narrowcastingsschermen waarop meldingen, aanbiedingen en algemeen nieuws getoond wordt.