Nieuw hoofdkantoor voor Signature Foods

Signature Foods is bekend als fabrikant van verse salades en allerhande hapjes en tapas. Het bedrijf bezit een aantal consumentenmerken, waaronder Johma, Heksnkaas, Vlammetjes, Westland en Délio, en bedient verder ook diverse private label-klanten.
Signature foods telt ruim 600 medewerkers en 7 productie locaties in Nederland en België.

In opdracht van Signature foods Nederland hebben wij het nieuwe hoofdkantoor in Hilversum mogen voorzien van diverse audiovisuele oplossingen.

In het nieuwe onderkomen hebben wij alle vergaderruimtes voorzien van (touch) displays i.c.m. een Airserver Connect 4K t.b.v. draadloos presenteren tijdens een fysiek overleg.
Voor het videovergaderen online in Microsoft Teams hebben wij de ruimtes voorzien van een Poly Studio X30 roomsystem met een bedienpaneel op de vergadertafels voor optimaal gebruikersgemak.

Om snel te bekijken of er een ruimte beschikbaar is voor een ad-hoc meeting is er gekozen voor een roombooking systeem van Crestron en is gekoppeld aan de outlook agenda welke automatisch de geplande vergaderingen weergeeft op het schermpje naast de ruimte.

Wij wensen Signature Foods heel veel succes op hun fantastische nieuwe locatie.

Bent u ook benieuwd naar de audiovisuele mogelijkheden binnen uw organisatie, neem dan contact op met onze adviseurs voor een voorstel op maat.